Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Κέρκυρα προκειμένου, την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου 2011, να παραστεί στη Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία στη Λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Θαυματουργού Σπυρίδωνος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα συναντηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2011 με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπ. Σπύρου στις 11:00 στο κτήριο της Περιφέρειας και εν συνεχεία, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Κερκυραίων κ. Ι. Τρεπεκλή.

Στις 12:10 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο της Κέρκυρας προκειμένου να ενημερωθεί από τους Εκπροσώπους των Παραγωγικών Φορέων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Στις 12:50 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. στην Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στον Ι.Ν. του Αγ. Σπυρίδωνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: