Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΡΙΖΑ και πρυτάνεις γελοιοποίησαν το ελληνικό πανεπιστήμιο

ΣΥΡΙΖΑ και πρυτάνεις γελοιοποίησαν το ελληνικό πανεπιστήμιο

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε το παρακράτος της Αριστεράς μεταφέροντας μέσα στη Νομική 250 λαθρομετανάστες και εκβιάζοντας το κράτος να δώσει χαρτιά και άσυλο σε όλους Ο πρύτανης  είπε πως οι λαθρομετανάστες... καθαρίζουν τον χώρο (τους έλειπαν μήπως καθαρίστριες;) και το θέμα είναι ανθρωπιστικής φύσεως και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε! Ο ίδιος βεβαίως ανθρωπιστής πρύτανης δεν πήρε κανέναν από αυτούς τους κακόμοιρους στο σπίτι του... Αλλά στο πανεπιστήμιο δεν τον ενδιαφέρει αφού πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα για να παριστάνει αυτός τον μέγα ανθρωπιστή!  Και μετά απορούμε γιατί πάνε κατά διαόλου τα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα και η Παιδεία μας! Τα τσουτσέκια της Αριστεράς έχοντας χάσει το κοινωνικό έρεισμα εκμεταλλεύονται το τελευταίο τους προπύργιο τα πανεπιστήμια αβαντάροντας ανοιχτά πλέον τον εποικισμό της Νέας Τάξης.

όλοι γνωρίζαμε πως τα πανεπιστήμια έχουν μετατραπεί σε άσυλα δολοφόνων αναρχικών,  κέντρα παραεμπορίου (ΑΣΟΕΕ) και οικογενειακές κομματικές επιχειρήσεις Τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν έχουν  καμία σχέση με  την εκπαίδευση και την έρευνα παρ όλα τα τεράστια ποσά που ξοδεύονται από την τσέπη των φορολογουμένων Ελλήνων.
 
Όσον αφορά τους «αντιρατσιστές» και λοιπούς άπλυτους δήθεν ανθρωπιστές,  τότε να πάρουν τους αλλοδαπούς από τη Νομική σχολή (η οποία δεν τους ανήκει) και να τους βάλουν μέσα στις πολυτελείς κατοικίες τους στα βόρεια προάστια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: