Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τούρκοι λαθρέμποροι συνελήφθησαν στο Ιόνιο μετά από ναυάγιο

Τούρκοι λαθρέμποροι συνελήφθησαν στο Ιόνιο μετά από ναυάγιο

E-mailΕκτύπωσηPDF
170111-kerkyraΤο ναυάγιο 30 μίλια δυτικά της Κέρκυρας, με το τουρκικό (ξύλινο) σαπιοκάραβο «Χασάν Ρέις» (μήκους περίπου 35 μέτρων) που μετέφερε εκατοντάδες Αφγανούς μετανάστες και... κόπηκε στα δύο (!), αναδεικνύει για άλλη μια φορά το ρόλο των Τούρκων δουλεμπόρων στη μαζική λαθρομετανάστευση που πλήττει την Ευρώπη. Φυσικά, παρά τη σύλληψη των κακοποιών από τη γείτονα, οι οσφυοκάμπτες της Αθήνας δεν σκοπεύουν (όπως μας τόνισε πηγή του ΥΠΕΞ) να ζητήσουν εξηγήσεις από την Άγκυρα, αλλά αντίθετα, θα συνεχίσουν να προωθούν την τουρκική ένταξη, ώστε να «αποφευχθούν» αυτά τα φαινόμενα, καθώς η Τουρκία θα γίνει... «ευρωπαϊκό» έδαφος!
Οι Τούρκοι διακινητές, μεταξύ τους και ο Τούρκος καπετάνιος περισυλλέγησαν και συνελήφθησαν από το Λιμενικό. Μην απορήσετε αν τους δείτε να «παραδίδονται» στην Τουρκία, σαν να μη τρέχει τίποτα και να μη διώκονται... Την ίδια ώρα, που τα νοσοκομεία μας είναι γεμάτα από αλλοδαπούς και δεν υπάρχει ούτε μια κλίνη για Έλληνες, οι φορολογούμενοι της χώρας μας πρέπει να πληρώσουν και το κόστος μιας γιγαντιαίας επιχείρησης διάσωσης με πλωτά μέσα του Λιμενικού, αλλά και ελικόπτερα SUPER PUMA, καθώς μετά το ναυάγιο αγνοούνταν δεκάδες λαθρομετανάστες.
Είναι καιρός, τύποι σαν τον Παπανδρέου και τον Δρούτσα, αντί να «στήνουν» ψευτοτσαμπουκάδες στο Ερζερούμ, να καταγγείλουν δημόσια την Τουρκία για την απόπειρα που καταβάλλει να γεμίσει λαθρομετανάστες τη Γηραιά Ήπειρο, εν γνώσει της πολιτικής της ηγεσίας και με την ενεργό συμμετοχή της ΜΙΤ και των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6592:2011-01-17-09-26-20&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Δεν υπάρχουν σχόλια: