Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γιατί ενοχλήθηκε τόσο πολύ η Τουρκία, από τις ενέργειες της FRONTEX, στον Εβρο;

Πολλά δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, τις τελευταίες ημέρες, αναφέρουν ότι η Τουρκία είναι ιδιαιτέρως «ενοχλημένη» από την παρουσία των ομάδων ταχείας παρεμβάσεως της FRONTEX, που ενεργούν στα σύνορά μας, προχωρώντας μάλιστα ακόμα περισσότερο, φθάνει στο σημείο να κατηγορεί (!) την ΕΕ για έλλειψη ευαισθησίας, για τους μετανάστες!

Εντελώς ξαφνικά και εξόχως υποκριτικά, εμφανίζεται ο Τούρκος εκπρόσωπος της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, για τους πρόσφυγες, κάποιος Μετίν Τσοράμπατιρ, ο οποίος σε δηλώσεις του, εκφράζει με πολύ ευαισθησία και συμπόνια την συμπαράστασή του, στις ατελείωτες χιλιάδες λαθρομετανάστες, που «μας στέλνουν» κάνοντας μάλιστα και παρατηρήσεις κατά της Ε.Ε. ενώ «καταγγέλλει» την FRONTEX, πως δεν τους… συμπεριφέρεται καλά!

Η πλέον χαρακτηριστική δήλωση, που αποκαλύπτει όλο το τουρκικό «θέατρο», για τους λαθρομετανάστες που συστηματικά προωθούν προς την Ελλάδα, είναι η φράση – κλειδί, που λέει, ο προαναφερόμενος, «δεν πρέπει να επαναπροωθούνται αυτοί»!

Μήπως «έπεσαν πλέον οι μάσκες»; Θα καταγγείλει η ελληνική κυβέρνηση, προς κάθε κατεύθυνση, την τρισάθλια διπροσωπία και υποκρισία της Αγκύρας, στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, που αποτελεί ήδη μια μεγάλη μάστιγα για την χώρα μας; Θα αντιδράσουμε επιτέλους;

http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2577-2010-11-09-17-12-30

Δεν υπάρχουν σχόλια: