Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών χθες βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!

Όλα άρχισαν όταν δύο σχετικά μικρές ομάδες λαθρομεταναστών, ΣΟΜΑΛΟΙ & ΚΟΥΡΔΟΙ, ξεκίνησαν να συγκρούονται στις 23:30, ενώ σταδιακά ο αριθμός αυξανόταν και μέσα σε λίγη ώρα συγκεντρώθηκαν πάνω από 300 άτομα!!!

Οι συγκρούσεις, παρά την μεγάλη δύναμη αντρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας αλλά και Λιμενικών, που έσπευσαν στο σημείο, πήραν μεγάλες διαστάσεις. Αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν αρκετά αυτοκίνητα, ενώ σοβαρά κινδύνεψαν και ιδιοκτήτες επιχείρησης που βρίσκεται στο σημείο, στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2 - Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών χθες βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!! -





Πληροφορίες αναφέρουν ότι για λόγους εκφοβισμού, έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει εαν αυτοί προέρχονταν από Αστυνομικούς ή από αγανακτισμένους πολίτες που έβλεπαν για ακόμη μία φορά να κινδυνεύουν από τις επιθέσεις των Λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει, στην κυριολεξία, την πόλη της Ηγουμενίτσας και κυρίως την περιοχή του Λαδοχωρίου που βρίσκεται δίπλα από το νέο Λιμάνι της πόλης.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Μίαρη, η Αστυνομία προχώρησε σε 45 περίπου συλλήψεις.


http://892fm.blogspot.com/2010/09/blog-post_7533.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: