Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Μιχάλη σε πήρανε χαμπάρι!


Μιχάλη σε πήρανε χαμπάρι!


E-mailΕκτύπωσηPDF
xrysoxoidis_el.asΔηλώνεις αναρχικός ή… μετανάστης (γιατί άλλο οι νοικοκυραίοι μετανάστες του μόχθου κι άλλο οι λαθρομετανάστες που με το έτσι θέλω θέλουν να εκτοπίσουν τους Ελληνες από την πατρίδα τους) και μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις!
Προσέξτε το θέατρο του παραλόγου. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο πρύτανης του Πολυτεχνείου ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας γιατί άτομα που συμμετείχαν σε πάρτι στο κτίριο των Χημικών Μηχανικών προξενούσαν φθορές.
Στο σημείο έφτασαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας Δέλτα, οι οποίοι όμως δεν μπήκαν στο κτίριο (γιατί κύριε Χρυσοχοϊδη από τη στιγμή που είχε ζητήσει ο ίδιος ο Πρύτανης παρέμβαση) αλλά έκαναν προσαγωγές γύρω από αυτό.
Οι 30 προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, και αφού έγινε εξακρίβωση στοιχείων αφέθηκαν το πρωί ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους, όπως ήταν φυσικό αφού και στα επεισόδια να συμμετείχαν είχαν προλάβει να εξαφανίσουν τα πειστήρια τους… εγκλήματος.
Αλλά υπάρχει και συνέχεια. Την Κυριακή το πρωί στη Λάρισα 30 μέλη της οργάνωσης Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, μοίραζαν φυλλάδια κατά της αναγνώρισης του δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς και της απόδοσης ιθαγένειας. Τότε ομάδα περίπου 50 αντιεξουσιαστών εξήλθε της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου και έριξε πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των μελών του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, όπως άλλωστε «συμβουλεύει» και το Indymedia.
Αλήθεια η αστυνομία συνέλαβε κανένα ακροαριστερό «μπουμπούκι» ή ο ρόλος της περιορίζεται στο να συλλαμβάνει δημοσιογράφους (βλέπε περίπτωση Δημήτρη Παπαγεωργίου) εν ώρα υπηρεσίας;
Εμείς προσυπογράφουμε την ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ.: «Όσο ο κ. Χρυσοχοΐδης επιμένει να λειτουργεί ως Υπουργός Προστασίας του Αριστερού Πολίτη και όχι ως Υπουργός της ευνομίας και της ευταξίας, τόσο θα τροφοδοτείται η αναρχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: