Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο ΛΑΟΣ βροντοφώναξε: ΌΧΙ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

• Comments Off
Συνδιάσκεψη ΛΑ.Ο.Σ., για το μεταναστευτικό
Συνδιάσκεψη ΛΑ.Ο.Σ. για το μεταναστευτικό

Βορίδης Μ., βουλευτής Αττικής ΛΑ.Ο.Σ.
Πλεύρης Αθ., βουλευτής Α' Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.











Οι βουλευτές και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., έδωσαν το σύνθημα, και ο ελληνικός ΛΑΟΣ, βροντοφώναξε ΝΑΙ στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το μεταναστευτικό. Όχι στην αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας, ΌΧΙ στην παροχή ψήφου στους μετανάστες.
Οι αίθουσες των ξενοδοχείων πλέον είναι μικρές για να χωρέσουν την λαϊκή αγανάκτηση και την λαϊκή βούληση, στην οποία κανένας από τους κρατούντες δεν φαίνεται να δίνει σημασία…Ο ΑΓΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ, όπως άλλωστε προβλέπει και το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματός μας…
Απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρη: “Δεν πρόκειται όμως να παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή Ελληνικού εδάφους, ούτε τόπο Εθνικής κυριαρχίας. Και να ξέρουν πως εάν σήμερα μέσα απ΄ τις δικές τους μεθοδεύσεις υπάρχουν ηγεσίες οι οποίες κάμπτονται, υπάρχουν και ηγέτες σ΄ αυτό τον τόπο που είναι γεννημένοι απ΄ τα ιερά χώματα και βγαλμένοι απ΄ τα κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά. Που δεν θα παραδώσουν τη χώρα και δεν θα προδώσουν την Ιστορία. Αλλά θα μείνουμε όρθιοι, θα κρατήσουμε την Ελλάδα ζωντανή και το Εθνικό φρόνημα καθαρό”


Δεν υπάρχουν σχόλια: