Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΝ!


ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΝ!

E-mailΕκτύπωσηPDF
karatzaferhs Ρίχνονται συχνά στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργη Καρατζαφέρη, για τις «ΑΚΡΑΙΕΣ» θέσεις του! ΝΑΙ! Τον χαρακτηρίζουν ΑΚΡΑΙΟ! Τον χαρακτηρίζουν ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ και βάλε…
Και πολλά άλλα, τα οποία… απολαμβάνουμε στις Εφημερίδες που αρέσκονται στο «σικ» στυλ, που γράφουν για την «Καλή Κοινωνία», η οποία επιθυμεί να φοράει τον μανδύα της… Ευπρέπειας και της ήρεμης συντήρησης!
Κατά τα άλλα, με κομψό τρόπο, θέλουν σκληράδα στην Αστυνομία, σκληράδα για το Πανεπιστημιακό άσυλο και τα λοιπά και τα λοιπά! Αλλά, προσοχή: ΟΛΑ, με κομψό τρόπο… Με γλώσσα μεταξύ… καθαρεύουσας και λεκάνης αποχωρητηρίου μάρκας στάνταρς.
Ε, λοιπόν, ο Γιώργης Καρατζαφέρης, τους τα λέει με τη γλώσσα του Λαού. Την μόνη αληθινή που απέμεινε στον Τόπο! Την γλώσσα χωρίς απαρέμφατα, υπερσυντέλικους και υπογεγραμμένες.
Σκέτη! Σαν αρκαδική πέτρα! Πικρόξυνη, αλλά τρυγισμένη από τα πάθη και την αδικία που φορτώνεται ο Λαός.
Και ρωτάμε:
Είναι ακραίος ο Καρατζαφέρης, ΟΤΑΝ:
- Μιλάει για το πούλημα – ξεπούλημα της Μακεδονίας;
- Μιλάει για το ΑΙΓΑΙΟ;
- Μιλάει για τα χάλια μας στην Κυπριακή Πολιτική;
- Μιλάει για τους Μετανάστες, που έχουν «ματώσει» την Ελλάδα;
- Μιλάει για τα ναρκωτικά και τις φυλακές;
- Μιλάει ΥΠΕΡ της Αστυνομίας, γιατί θέλουν Αστυνομικούς λες και έχουν τελειώσει το Σαιν – Ζοζέφ;
- Μιλάει για κάποιες προστασίες Προσώπων – Λωποδυτών;
- Μιλάει για φλώρια, βουτυρομπεμπέδες και μπεμπέκες που έχουν πιάσει έδρανα στη Βουλή;
ΟΧΙ. Δεν είναι ΑΚΡΑΙΟΣ ο Καρατζαφέρης. ΑΚΡΑΙΟΙ είναι οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που στέκονται, καλά προστατευμένοι, πίσω από τα προβλήματα, πίσω από τον Λαό που καθημερινά ληστεύεται, κακοποιείται, μακελεύεται, ματώνεται από τα διάφορα αποβράσματα που έχουν έλθει από Πατρίδες που δεν γνώρισαν Θεό, Τιμή, Ζωή, Ελευθερία! Πού φτάνουν στη Χώρα, που τους δίνει ΨΩΜΙ, ΧΡΗΜΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και αντί του Μάννα, δίνουν βρωμιά, αρπαγές, βιασμούς, αλητείες, ληστείες, σκοτωμούς.
Εάν, λοιπόν, όλα αυτά που καταγγέλλει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είναι ΑΚΡΑΙΑ, ΤΟΤΕ ο Ελληνικός Λαός που υποφέρει από τα διάφορα καθίκια που έχουν μπει μπροστά και από άλλους που έχουν γίνει υπερασπιστές τους είναι ΑΚΡΑΙΟΣ!
ΝΑΙ. ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ. Και αυτό γιατί ζητάει ΓΑΛΗΝΗ, ΗΣΥΧΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ και να κοιμάται με ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ και να μην βάζει αμπάρες στις Πόρτες του.
Ας κόψουν – είναι καιρός – οι διάφοροι πολιτικοί και οι ποικίλες πέννες τα περί Δημοκρατίας και λοιπές αηδίες. Δεν τους παίρνει! Ο Λαός θέλει την Ελλάδα ΔΙΚΗ ΤΟΥ! Κατάδική του. Θέλει να είναι ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.
ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: