Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010 Τουρκικά δημοσιεύματα για την τουρκική αεροπορική βάση στην Ίμβρο

Σε τουρκόφωνες ιστοσελίδες της Θράκης παρουσιάστηκαν οι δημοσιεύσεις για τη δημιουργία αεροδρομίου στο νησί της Ίμβρου.Αναφέρονται χαρακτηριστικά τα παρακάτω, δίχως όμως να επιβεβαιώνουν ή να αρνούνται τη δημιουργία του τουρκικού στρατιωτικού αεροδρομίου.
«Ο ελληνικός Τύπος καθώς και ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο αναφέρουν την είδηση ότι η Τουρκία με μεγάλη μυστικότητα κατασκευάζει στην Ίμβρο στρατιωτική αεροπορική βάση με μεγάλο διάδρομο προσγείωσης- απογείωσης, μήκους 2100 μέτρων και με προηγμένα επιχειρησιακά μέσα. Ο ελληνικός Τύπος κατά τους τελευταίους μήνες με έναν συνεχή τρόπο δημιουργεί τέτοια σενάρια που αυξάνουν την ένταση ανάμεσα στους λαούς της Τουρκίας και της Ελλάδας και η προσέγγιση στην αλήθεια για όλα αυτά, δημιουργεί ερωτηματικά. Αυτό το βαρύ κλίμα επιδεινώνεται, τώρα τελευταία, με ψεύτικες ειδήσεις και σχόλια.» Στη συνέχεια ακολουθεί το κείμενο που δημοσιεύσαμε και εμείς στο Μακεδονικά ...και άλλα το οποίο λάβαμε από το Defencenet.gr Η είδηση δημοσιεύθηκε από την «Birlik” αναδημοσιεύθηκε από την «TRAKYA NET HABER» και από την εφημερίδα ‘ Radikal’. 

Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν υπάρχει η παραμικρή σημείωση ή σχόλιο που να διαψεύδει τα αναγραφόμενα από το Defencenet.gr




http://greeknation.blogspot.com/2010/01/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: