Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.  
Αθήνα, 18/09/2009 

Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του  ΛΑΟΣ, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές του  κόμματος του. Ο κ. Καρατζαφέρης περιηγήθηκε στους  χώρους της, μίλησε με τον κόσμο και τους εμπόρους, ενώ  είχε και συνάντηση με τον πρόεδρο της αγοράς.  Ακολούθησαν οι εξής δηλώσεις:  Γ. Καρατζαφέρης: «Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι,  αν ο κ. Καραμανλής είχε περπατήσει τη Βαρβάκειο και  έβλεπε τη δυστυχία που επικρατεί στην αγορά, δεν θα  ανέφερε καθόλου τα μέτρα για τα οποία μίλησε στη  Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος πένεται, βάλλεται και  προσβάλλεται βαναύσως. Δεν έχει τη δυνατότητα να  αγοράσει ούτε ένα κιλό κρέας. Η εικόνα της Βαρβακείου  είναι η εικόνα όλης της Ελλάδος. Εάν σε αυτή την «όαση  της φθήνιας», όπως είπε ο πρόεδρος, δεν υπάρχει  πελάτης, αντιλαμβάνεται ο καθένας τι γίνεται και στην  υπόλοιπη αγορά της Ελλάδας. Χρειάζεται να έχουμε για  γενική προσπάθεια ανακατανομής του πλούτου. Δεν  είναι δυνατόν να έχουμε 2,5 εκατ. Έλληνες κάτω από το  όριο της φτώχιας, να μην μπορούν δηλαδή να  αγοράσουν ένα κιλό κρέας της εβδομάδα, να μην  μπορούν να αγοράσουν ένα παντελόνι στο παιδί τους.  Πολύ φοβάμαι ότι τόσο τον αρχηγό της ΝΔ, όσο και του  ΠΑΣΟΚ, τούς απασχολεί μόνο αν θα είναι όρθιοι ή  καθιστοί (στο ντιμπέιτ), ενώ δεν βλέπουν ότι έχει καθίσει  για τα καλά η αγορά».  
Κλ. Τσιρώνης (Πρόεδρος Βαρβακείου): «Ήταν μεγάλη μας  τιμή σήμερα, που είδατε μια πραγματικότητα. Πράγματι,  είμαστε στην όαση της φθήνιας, αλλά δεν υπάρχουν, δεν  φθάνουν τα λεφτά. Έλεος πια!» 
 Μετά την επίσκεψη στη Βαρβάκειο αγορά, ο Πρόεδρος τους  ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε τα καταστήματα της  περιοχής Δημαρχείου. Πολίτες και καταστηματάρχες τον  υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και τον ευχαρίστησαν για τις  ενέργειες που έχει κάνει, προκειμένου να περιοριστεί το  φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης στην περιοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: